go orn with yuh sooprise! dat go make yuh sh!t yuh panse an dem where you lease' expect
oh gord we know cassava..cassava bread and the general possible and potential cassava works! we know everything there is to know about 'cussada' >

we know how to bail river fuh fish...throw dem all in a pot and curry dem with freshly dug white yam and dasheen, tania and eddoes..with some kind ah bhagi..if we have any growin in the yaad. or we cyan make a calaloo from dahsheen bush.
it ent have nutten dem native know dat we doh know. we know and eat all deh dishes. so because allyuh make dem national dish we doh know dem..deh not available to we cuisine ::confused::
chuuuuuuuuupes >

why don't you leave Trinidad alone from a negative comparative point of view you impse!!!!
if not den why don't you go to Trinidad and spend some time..months..a couple of years and open up yuh eye dem an' see wah go orn. observe and learn about the place, the culture etc.
you doh know Trinidad and all yuh prepared to do is bad mout' the place.
yuh like a bad-minded west indian ooman who have no idea of the words observation, participation as learning. yuh know..'the proof ah the pudden is...' ::confused::
she doh know the words.. doh know what deh mean..doh practice nutten like it..but feel she know, and on wat she feel she know open up she mout' an' cuss backwards and upwards, downwards and across, wat she actually doh know, from mawnin till nite
chuuuuuuuuuupes! man is ah rale impse bwoy!