american missiles come like nice fine clothes..a terrific banlon jersey with a fine mohair suit, excellently tailored...along with some fine ledder moccasins, brilliantly polished.....thin top class socks on yuh feet ion those shoes..jockeys dat cost 80 dollars a pair, and vest likewise expensive.
yuh see before you pout on dem clothes... you bade yuh skin peroperly..soak in ah tub dem shower. edn organic deoderant and a nice oil to keep yuh skin in good shape...no dying out so you have to scrtach yuhself anywhere while in those clothes.
you go out in those clothes and you nevah sweat. Trickies doh sweat in deh nice dan dan. you learn how to comport yuh body so you do nutten to get those clothes any way smudge, touch and tattar, torn and touched by anyone. i
s ah art to wear those clothes..go out and get back in as f new, untouch, taken off, lhung on hangars, let cool out in the air den put away as if new. you go wear dem clothes so artfully dan deh go last fuh years and nevah wash. washin' wat dem threads? yuh mad or wat. yuh not puttin, no unnecessary wear and tear on dem.
american missile like dat! you buy, wear carefully dem put away fuh next time. you cyar fiyah dem missiles. too expensive. cyar buy no more. deh too beautiful to fi'ah. or if you cyan fi'ah dem and bring dem back before deh burse'..shine dem up again and park dem. dat wud be good. sweet :

allyuh tink it sorf
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[
:-[ :-[ :-[ :-[
:-[ :-[
:-[