19 May 2017 12:06 #341857
get fresh women..who now legally start out. deh not bored with anything. its time to give up on the hag an' dem. all dem ole' woman yuh goin' home with aftah party. ::LOL:: ::LOL:: ::LOL::
19 May 2017 12:10 #341860
I tort it was the odder way aroun' wit' he ::LOL:: ::LOL:: ::LOL::
somehow I never saw him as a behind, driving sort among dat kind..always saw in front as a receptor of the force ::LOL:: ::LOL:: ::LOL::
19 May 2017 12:42 #341865
fresh ? yuh asking for bigggg trouble.
Cause they are the new generation female that hexpec anal !
19 May 2017 15:13 #341896
gih dem den. is wat deh want if wat you say is right.
but bullin ah woman botton is totally different from bullin ah man. I never try but ah know. it have to be. anything man and woman do together in bed is ok
Tolerate dem buller and dem because deh there..mek some room. but how effin' far do we go...do we gih dem all the room and leave no space fuh weself ::confused::
phuck dem when it come so! deh wud like dat but dat is not the phuck I have in min' >

19 May 2017 15:34 #341903
A girl once told me that she wont allow meh
cause I might end up tekking a man.
in her opinion back in the day, is the same Hershey Highway ::LOL::
19 May 2017 15:45 #341910
well bwoy if you insis' go bull yuh men and dem. who sttoopin' you >
Meseret, Me, an' Dem Fellas an' Dem
Time to create page: 0.206 seconds